2a divisió FEF

Un inici prometedor

2a divisió B. L’Olot, el Lleida i el Cornellà es mantenen invictes a la zona més alta de la taula, amb números calcats. L’equip blau i el verd es veuran les cares diumenge al Camp d’Esports

Només el líder, l’intractable Hèrcules, que ha guanyat els quatre partits disputats, ha començat millor la lliga que l’Olot, el Lleida i el Cornellà, els quatre catalans de segona B que encara no han perdut. Curiosament, els quatre equips tenen números calcats: dues victòries i dos empats, i cinc gols marcats i cinc de rebuts.

L’Olot basa el seu bon inici en el rendiment a camp contrari, on ha guanyat els dos partits disputats, a Montilivi contra el Peralada i al terreny de joc del Conquense, 0-1 en els dos casos. A casa no ha passat de l’empat contra el Cornellà i l’Atlètic Llevant, i diumenge mirarà de trencar la ratxa com a local derrotant el València Mestalla, un rival que li sol anar bé. El Lleida, en canvi, ha fet ple de triomfs al Camp d’Esports –Vila-real B i Ebre– i ha empatat al camp de l’Espanyol B i al del Terol. Finalment, el Cornellà ha guanyat un partit a casa, contra l’Atlètic Llevant, i a Paterna.

Precisament, el Lleida i el Cornellà disputaran diumenge a la tarda un dels partits atractius de la jornada al Camp d’Esports. L’equip de Gerard Albadalejo i el de Xavi Calm intentaran mantenir el zero a la casella de derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)