Territorial

El Girona es col·lapsa

Divisió d’honor juvenil. L’equip d’Àlex Marsal ha d’anar al darrere per un gol del Reus en el refús d’un córner (14’), té problemes per crear ocasions de perill i falla un penal en la recta final

GIRONA 0 REUS 1

GIRONA:Torra, Joel, Bas (Manel, 86’), Resta, Víctor, Ivan (Tortosa, 63’), Eloi (Muñoz, 46’), Jofre, Pachón, Pep Piany i Duba (Rachid, 58’).REUS:Parra, Àlex (Cáliz, 81’), Víctor, Grifell, Genís, Marc, Espi (Hugo, 64’), Llop, Rafa (Dueso, 75’), Reyes (Andy, 83’) i Imad.GOLS:0-1 (14’) Rafa.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Duba, Resta i Pep Piany, del Girona; i Grifell, Genís, Espi i Cáliz, del Reus.

El Girona, que encadenava dues victòries, va fer un pas en fals a divisió d’honor juvenil. L’equip blanc-i-vermell va cedir els tres punts a Riudarenes contra el Reus, que va treure petroli d’un refús en la sortida d’un córner i va saber administrar el gol. El conjunt d’Àlex Marsal no va estar inspirat en la producció ofensiva i va desaprofitar un penal.

El Girona va començar dominant, però el Reus el va sorprendre en un córner. La defensa local va fer un mal rebuig que Rafa va aprofitar i va enviar a la xarxa (14’). Amb el 0-1, els gironins van tenir problemes, sobretot a partir de tres quarts de camp, en què s’encallaven. Les primeres accions de perill les creava el porter visitant, Parra, jugant-se-la molt amb la pilota als peus. Els gironins no van fer el primer xut a porta fins al minut 29, obra de Jofre. Tot i que van tenir fases de control, els d’Àlex Marsal van trobar a faltar idees per arribar davant el porter i posar-lo a prova.

La sortida dels gironins després del descans va ser intensa –un xut de Muñoz (46’) i unes mans dins l’àrea reclamades (49’)– però va durar poc. Els gironins es van tornar a col·lapsar en la creació allà on fa mal, i gairebé tot el perill es reduïa a serveis de banda penjats a l’olla. Fins que unes mans de Genís a xut de Rachid (75’) van significar penal. El va executar Pep Piany, que la va enviar a fora. El Reus estava ben tancat i patia més aviat poc. Muñoz ho va provar amb un xut (80’) tot i que l’ocasió més clara va arribar ja en l’afegit, amb una rematada de Resta que es va estavellar al pal. No hi va haver manera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)