1a femenina

Golejada i a vuitens (3-0)

UEFA Women’s Champions League. Un gol de Patri Guijarro en l’inici del partit ha encaminat la remuntada del Barça contra el BIIK Kazygurt, que s’ha confirmat en la segona part

El Barça serà al sorteig dels vuitens de final de la Champions League el proper dilluns 1 d’octubre després de remuntar el 3-1 que amb el qual el BIIK Kazygurt va sorprendre en el partit d’anada. LEs blaugrana, amb jugadores importants que no van jugar el matx d’anada com Mariona, Vicky i Torrejón, s’han avançat ben aviat amb un gol de Patri Guijarro en el minut 4. Després d’una paret amb Duggan, la migcampista de Palma ha fet el primer amb un xut des de la frontal. Les blaugrana han tingut alguna ocasió de gol, sobretot de Martens, per ampliar l’avantatge però també el BIIK Kazygurt hauria pogut marcar en una acció que ha evitat Sandra Paños. En el 26’, les del Kazakhstan han vist com l’àrbitre els anul·lava un gol per fora de joc. Les blaugrana han estat indecises amb la pilota als peus i han tingut dificultats en la sortida de la pilota, fet que permetia a les visitants guanyar l’esquena de la defensa blaugrana amb certa facilitat.

En la represa, les de Fran Sánchez han marcat el segon molt ràpid, en el 48’. Una centrada de Toni Duggan des de la dreta l’ha rebutjat malament la portera Zheleznyak i Marta Torrejón, molt atenta, ha fet el segon. Amb el 2-0, les blaugrana estaven classificades però conscients que un gol del BIIK Kazygurt les deixava fora de la Champions League a les primeres de canvi. Una jugada personal de Martens hauria pogut convertir-se en el segon però l’holandesa ha obert massa per a Mariona que ha centrat molt forçada i ha enviat la pilota a les mans de la portera visitant. El BIIK Kazygurt ha buscat el gol que les permetés donar la sorpresa, però el Barça ha estat molt atent perquè no trobessin el premi. La tranquil·litat blaugrana ha arribat en el 90’, quan Martens ha sentenciat amb el 3-0 després d’una jugada personal que ha culminat amb un xut al primer pal. Amb el gol de l’holandesa, tothom ha respirat tranquil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)