1a femenina

Sensació d’alleujament

UEFA Women’s Champions League. El Barça, molt responsabilitzat per progressar en la Champions, respira tranquil després d’haver passat als vuitens de final. El sorteig, dilluns vinent

Les dues darreres setmanes no han estat fàcils a can Barça, amb una derrota, en l’anada dels setzens, que va tenir moltes implicacions. A banda dels problemes físics que va generar aquell partit, el conjunt blaugrana no podia treure’s del cap el fet que havia de remuntar un 3-1 en contra que no havia fet justícia a les diferències entre els dos equips. Per això, el 3-0 de la tornada i el consegüent pas a vuitens va suposar un alleujament per a les jugadores blaugrana, molt responsabilitzades de fer un pas endavant en la Champions. “No podíem permetre’ns no passar a vuitens de final”, va resumir Vicky Losada, capitana del Barça: “Sortosament l’equip ha reaccionat, l’actitud en general ha estat molt bona”, hi va afegir. “S’ha acabat demostrant que el rival no era tan fàcil, ja que havia generat molt amb les armes que tenia, sobretot en l’anada”, va explicar el tècnic blaugrana, Fran Sánchez: “Qualsevol contraatac ens podia fer mal, però l’equip ha estat bé en els moments importants”, hi va afegir el tècnic de les blaugrana.

Dimecres
Barça-BIIK Kazygurt
3-0 (1-3)
Linköpings-WFC Khàrkiv
4-0 (6-1)
Wolfsburg-Thor KA
2-0 (1-0)
Sparta de Praga-Ajax
1-2 (0-2)
Brondby-Juventus
1-0 (2-2)
Rosengard-Ryazan VDV
2-0 (1-0)
Bayern-Spartak Subotica
4-0 (7-0)
F. Hjorring-Fiorentina
0-2 (0-2)
Manchester City-Atlético
0-2 (1-1)
Chelsea-SFK Sarajevo
6-0 (5-0)
Ahir
Ol. Lió-Avaldsnes
5-0 (2-0)
Slavia de Praga-Gintra
4-0 (3-0)
Zvezda-LSK Kvinner
0-1 (0-3)
Zuric-Honka Espoo
5-1 (1-0)
PSG-Sankt Pölten
2-0 (4-1)
Glasgow City-Somatio
0-1 (2-0)
El dilluns 1 d’octubre se celebrarà el sorteig de vuitens de final, amb els vuit clubs amb millor coeficient com a caps de sèrie, és a dir, que no és podran enfrontar entre ells. Aquests són: Lió (1)*, Wolfsburg (2), PSG (3), Rosengard (4), Barça (5), Bayern (8), Chelsea (9) i Slavia de Praga (10). *En parèntesi, el rànquing de clubs segons el seu coeficient establert per la UEFA.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)