1a femenina

El Glasgow City, rival del Barça als vuitens de la Champions femenina

Futbol. UEFA Women’s Champions League. L’anada es jugarà al Miniestadi i la tornada, a Escòcia

El Glasgow City serà el rival del Barça en els vuitens de la Women’s Champions League després de quedar emparellats en el sorteig que s’ha celebrat avui a Nyon. L’anada es disputarà al Miniestadi el 17 o el 18 d’octubre i la tornada, a la capital escocesa, el 30 d’octubre o 1 de novembre.

Les jugadores de Fran Sánchez, que van aconseguir l’accés a l’eliminatòria de vuitens gràcies a la remuntada contra el BIIK Kazygurt, jugaran contra el Glasgow City, equip referència de la lliga escocesa i campió de les últimes 11 i que va eliminar el Somatio Barcelona de Xipre als setzens per un global de 2-1.

La capitana del Barça, Vicky Losada, ha valorat el sorteig als mitjans del club. “És un equip amb jugadores de gran experiència, ben plantat defensivament i està en una bona dinàmica tant pel passi a vuitens com en l’equip nacional per la seva primera classificació per a un Mundial”. Losada creu que serà important “fer una bona feina a casa” perquè en el partit de tornada, l’afició escocesa jugarà un paper important. A més, la capitana blaugrana afirma que han après la lliçó en l’eliminatòria de setzens de final: “No hem de subestimar cap rival i menys després del que vam viure en l’eliminatòria amb el BIIK. Aquella experiència és un aprenentatge més que té l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)