2a divisió FEF

El repte de destacar

2a divisió B. El Barça B i el Cornellà buscaran la victòria per començar a desfer la igualtat que hi ha a la part alta de la classificació: només tres punts separen l’Ontinyent (2n) de l’Olot (12è)

L’arrencada de lliga a segona B ha deixat clara només una cosa: hi ha un gran favorit. És l’Hèrcules de Lluís Planagumà, que ha sumat 15 punts de 18 i és el líder destacat. A partir d’aquí hi haurà garrotades. El segon és l’Ontinyent, i la diferència entre l’equip de la Vall d’Albaida i el dotzè, que és l’Olot, és de tan sols 3 punts. En total, onze equips que tenen l’objectiu d’acabar la jornada en zona de play-off. Aquesta és precisament la fita dels dos catalans que juguen avui, el Barça B i el Cornellà. El filial blaugrana, que ocupa la quarta posició, rep la visita de l’Atlètic Balears (17.30 h), que com cada any fa projectes grandiloqüents però no ha acabat d’arrencar bé. Els de Garcia Pimienta, en tot cas, són conscients que no val relaxar-se i miraran d’allargar la bona dinàmica dels darrers partits (10 punts de 12). El Cornellà, per la seva banda, encadena tres partits sense guanyar i arriba a la complicada visita al Castelló (19 h) amb ganes de tornar al camí dels triomfs. El rival, tot i l’ambició amb què va configurar el bloc, encara no ha aconseguit cap triomf, fet que el fa més perillós.

BARÇA B
Alineació:
Carevic; Morer, Chumi, Jorge Cuenca, Miranda; Collado, Monchu, Riqui Puig; Abel Ruiz, Mujica i Saverio.
Baixes:
Mate, Sarsanedas i Carles Pérez.
CORNELLÀ
Alineació:
Ramón, Pere, Goldar, Borja, Manu Torres, Fall, Leo, Pep Caballé, Gaspar, Eloy i Carlos Esteve.
Baixes:
Gao, Héctor Camps, Ricard i Juan.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)