2a divisió FEF

Resistència a Castàlia

Punt treballat. El Cornellà aguanta el tipus a domicili i amarra un empat que li serveix per refer-se de la primera derrota del curs

castelló 0 cornellà 0

CASTELLÓ:Álvaro Campos, Rubén García, Regalón, Delgado, Satrústegui, Muguruza (Cubillas, 74’), Rafa Gálvez (Caballero, 15’), Castells, Máyor, Hicham i José Carlos (Kilian, 61’).CORNELLÀ:Sergio; Pere (Leo, 84’), Goldar, Borja, Manu Torres; Fall, Agus; Gaspar, Eloy Gila, Ignasi (Manucho, 59’); i Esteve (Caballé, 69’).ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:als locals Rubén García, Castells, Muguruza, Máyor, Cubillas; als visitants Ignasi, Sergio, Pere i Manucho.

La derrota contra l’Hèrcules a casa va obrir algunes ferides però l’empat que va aconseguir ahir el Cornellà el va reconciliar amb la lliga. El conjunt verd va fer un partit seriós en què es va defensar amb ordre i també va disposar d’ocasions per endur-se els punts.

Especialment en el primer temps, els verds van ser més actius amb diversos apropaments com ara de Gaspar, Ignasi o Fall. En la segona meitat, el conjunt local –necessitat dels punts perquè viu ancorat en la part baixa de la classificació– va fer un pas endavant i fins i tot va arribar a estavellar una pilota al pal, però l’activitat defensiva dels de Xavi Calm va establir el repartiment de punts en el resultat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)