Territorial

Al Girona li arriba l’hora de la veritat

Divisió d’honor juvenil. Els gironins visiten (18 h) el camp de l’Europa, que ha sorprès en l’inici de curs guanyant l’Espanyol i el Mallorca

El Girona visita avui a les sis de la tarda el camp de l’Europa, un nouvingut a la categoria que ha estat la revelació de la lliga en aquest inici de temporada. El conjunt escapulat, amb l’únic objectiu de mantenir la categoria, no ha perdut en cap de les cinc primeres jornades i és el culpable que tots els grans hagin deixat escapar punts, i és que va ser capaç d’empatar a casa contra el Saragossa (1-1), d’assaltar el camp de l’Espanyol (1-2) i de tornar a fer saltar la banca contra el Mallorca (1-0). La setmana passada, però, l’Europa va perdre al camp del Gimnàstic de Manresa (3-1) i avui el Girona d’Àlex Marsal, que ha guanyat quatre dels últims cinc partits, confia a fer més gran la ferida sumant els tres punts. La victòria, a part de confirmar la bona dinàmica iniciada amb les golejades contra el Stadium Casablanca (1-4) i el Cornellà (5-1), serviria per mantenir-se en la zona alta just abans de tres partits vitals contra el Saragossa, l’Espanyol i el Mallorca en la lluita per les dues primeres posicions. Si els resultats en aquest Tormalet acompanyen, el Girona podria rebre el Barça a finals de novembre sent un candidat ferm per acabar a dalt.

J.7: Europa (7è)-Girona (3r)
J.8: Girona (3r)-Saragossa (4t)
J.9: Espanyol (2n)-Girona (3r)
J.10: Girona (3r)- Mallorca (5è)
J.11: G. Manresa (9è)-Girona (3r)
J.12: Girona (3r)-P. Arrabal (12è)
J.13: Girona (3r)-Barça (1r)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)