Territorial

El Girona C marca territori

1a cat. A Manlleu, el filial gironí va ser sòlid al darrere i efectiu en atac

Manlleu 1 Girona C 4

MANLLEU:Iván, Joel Puntí, Aitor (Pau Franquesa, 70’), Raúl Garcia, Payán, Soler (Balagué, 81’), Kako, Adam (Aguilar, 81’), Adriel (Llivina, 46’), Fredi i Crivillé (Mia Valls, 70’).GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Murga, Venzal, Lluc Banús, Poveda (Diego Garzón, 86’), Toni Rossell (Botxi, 86’), Kike Sánchez (Muritala, 77’), Ferran López, Homet i Uri Santos (Alejandro, 71’).GOLS:0-1 (7’) Uri. 1-1 (22’) Raúl. 1-2 (29’) Uri. 1-3 (84’) Homet. 1-4 (89’) Garzón.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:a Llivina, Soler, Raúl, Crivillé i Pau; a Murga, Rossell i Venzal.

El Girona C va resoldre amb molta solvència la visita a un camp sempre complicat com el del Manlleu. Els d’Àxel Vizuete es van avançar ben d’hora amb una diana d’Uri Santos a través d’un xut des de la frontal. El Manlleu, en una de les seves especialitats, l’estratègia, va aconseguir empatar amb un cop de cap de Raúl Garcia després d’una falta lateral. L’efectivitat màxima en les arribades a porteria es va mantenir en l’1-2, quan Uri va caçar un mal rebuig a l’àrea per endreçar la pilota a la xarxa.

En la segona part, el Girona C va tenir sota control el rival i sense passar gaires problemes en defensa va aconseguir sentenciar l’enfrontament en els darrers minuts: Alejandro va assistir Homet perquè superés el porter en l’un contra un, i, ja en l’últim sospir, Diego Garzón es va fabricar una jugada que va acabar amb un gran xut a l’escaire que suposava l’1-4. E Girona C és el nou líder i encara no ha perdut després de set jornades.