Territorial

Joan Pau Pérez no presentarà candidatura

Palamós. A punt d’iniciar-se el procés electoral del degà, l’últim president del club fa un pas al costat i se centrarà en la fundació

La candidatura a la presidència que encapçalava Joan Pau Pérez i que va dirigir el Palamós fins l’agost passat no aspira a la reelecció. Ahir, a través d’un comunicat, van explicar que retiren la candidatura. Pel que fa als motius d’aquesta decisió, argumenten que, al seu entendre, el camí cap a les eleccions no estava sent net i que en cas de sortir vencedors a les urnes, l’oposició ja els havia comunicat que iniciarien una nova moció de censura. Així doncs, Joan Pau Pérez no aspira a tornar a ser president del Palamós, però sí que continuarà, tant ell com part de la junta directiva que l’acompanyava, vinculats a la Fundació Esportiva Palamós, el futbol de base de l’entitat. Ahir també es va anunciar que Javi Salamero serà el coordinador del futbol formatiu del club.

Tot i la marxa enrere de Pérez, el procés electoral no s’atura: demà es farà el sorteig per constituir la junta electoral, en les properes setmanes s’haurà de verificar el cens i determinar el calendari, i tot seguit es podran presentar les candidatures. Si només se’n presenta una, aquesta serà escollida guanyadora sense necessitat de votar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)