2a divisió FEF

Un inici amb contratemps

2a divisió B. El Cornellà, que a l’estiu va configurar un projecte ambiciós, encadena sis partits sense guanyar –4 punts de 18– i s’ha situat més a prop del perill que de la zona d’ascens

El Cornellà, que a l’estiu va configurar un projecte ambiciós per mirar de tornar a assolir la gesta de jugar la fase d’ascens, va començar la lliga de forma prometedora. La situació, però, ha canviat en els darrers duels. L’equip que entrena Xavi Calm ja fa sis jornades que no guanya –quatre empats i dues derrotes– i s’ha allunyat de les posicions de play-off: és a 4 punts de la zona d’ascens i a només 2 de la de descens. La plantilla, amb tot, s’ha conjurat per reverir la situació.

“El principal problema és que ens costa molt guanyar a casa, on només hem aconseguit una victòria”, relata el capità, Pep Caballé, que afronta la visita del Sabadell de la pròxima jornada amb ganes. “Mirarem de revertir la situació en aquest partit, serà el millor duel català possible”, afirma. El futbolista ripollès, que es congratula dels bons resultats a camp contrari, on el Cornellà es manté invicte, admet que l’assignatura pendent és l’efectivitat, ja que l’equip només ha fet set gols en nou jornades: “Hem d’intentar generar més situacions de perill i, un cop a l’àrea, ser més dominadors i eficaços. Això és el que ens està faltant.”

Pep Caballé també parla de les grans expectatives que hi ha a l’equip després d’haver jugat el play-off la temporada passada i demana paciència. “Som un bloc molt nou i hem de tocar de peus a terra,” diu el migcampista verd, que és realista: “El club ha fet una inversió per intentar pujar de categoria, però no podem oblidar que som el Cornellà, un equip humil. Hem d’anar pas a pas per intentar repetir la gesta de la temporada passada.”

LES FRASES

A fora de casa estem bé i no perdem, però com a locals ens costa guanyar partits. Hem de revertir la situació
No podem oblidar que som humils. Volem repetir la gesta de l’any passat, però pas a pas
Pep Caballé
MIG I CAPITÀ DEL CORNELLÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)