Territorial

Un triomf de prestigi al camp de l’Espanyol

Divisió d’honor juvenil. El Girona es va imposar a la Dani Jarque amb un penal transformat per Ilyas (65’)

espanyol 0 girona 1

ESPANYOL:Joan, Víctor, Corominas (Carmona, 77’), Alejandro, Fornés, Villahermosa (Coll, 59’), Pau Martínez (Iván Gil, 52’), Roger (Kenneth, 52’), Jofre, Nico i Max.GIRONA:Torra, Exposito, Sergi, Pau Resta (Alejandro, 89’), Aleix, Ivan, Ilyas (Pedrol, 83’), Miguel, Arnau (Eloi, 77’), Jofre Cherta i Duba.GOLS:0-1 (65’) Ilyas (p.)ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:als locals Nico, Pau i Corominas; als visitants Pau Resta i Miguel.T.V.:Cap.PÚBLIC:Unes 800 persones a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Victòria de molt mèrit del Girona juvenil ahir al camp de l’Espanyol, en un partit molt intens i disputat que va decidir un gol de penal transformat per Ilyas en la segona part (65’). El Girona va començar concentrat el partit i en el minut 10 Jofre Cherta ja va tenir una ocasió clara. L’Espanyol tampoc s’arronsava i va crear perill, sobretot en el tram final de la primera meitat, mitjançant Jofre, Pau i Nico, però el partit va arribar al descans amb empat a zero en el marcador.

En la represa Jofre Cherta va tornar a tenir a tocar el gol amb una gran ocasió que entre el porter Joan i la defensa periquita va salvar en última instància, abans que Kenneth fes intervenir Torra i que Ilyas provoqués el penal que ell mateix transformaria en el minut 65. Després del gol l’Espanyol va poder empatar amb una doble ocasió de Jofre, però els gironins van saber resistir i van obtenir una victòria de molt prestigi.

Dissabte vinent el conjunt dirigit per Àlex Marsal rebrà la visita del Mallorca, segon classificat, a Vilablareix (16 h).

UN VALOR AFEGIT

El Girona va deixar la porteria a zero per primera vegada aquest curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)