2a divisió FEF

El Cornellà allarga la seva sequera una setmana més

2a divisió B. L’equip verd s’avança contra el Sabadell amb un gol d’Eloy Gila, però acaba cedint l’empat i ja fa set jornades que no guanya

CORNELLÀ 1 SABADELL 1

CORNELLÀ:Sergio, Roman, Ignasi, Manu Torres (Goldar, 78’), Borja, Fall, Monterde (Leo, 35’), Pep Caballé, Carlos Esteve (Juan, 81’), Agus Medina i Eloy Gila.SABADELL:Roberto, Josu, Nico, Aleix Coch, Óscar Rubio, Néstor (Antonio, 84’), Capó, Ángel, Arturo, Gato (Edgar, 59’) i Adri (Pol Ballesteros, 51’).GOLS:1-0 (49’) Eloy Gila. 1-1 (76’) Arturo.ÀRBITRE:Galcerán Docio.T.G.:als locals Roman i Manu Torres; i als visitants Aleix Coch, Pol Ballesteros i Josu.

El Cornellà i el Sabadell van acabar signant les taules en un partit amb poques ocasions de perill. El matx, com és habitual entre tots dos equips, va començar amb molta intensitat. El conjunt verd va sortir seriós i, d’entrada, va generar més ocasions de perill que no pas els arlequinats. Val a dir, això sí, que els visitants ho van intentar en l’11, amb un xut alt d’Óscar Rubio. La rèplica va ser una rematada de cap de Pep Caballé que va marxar fregant el pal. En l’intercanvi de cops, també va tenir-la Arturo, amb un xut a la mitja volta que va aturar Sergio. Poc després, Roberto va ser decisiu i va evitar el gol del Cornellà en una acció dins de l’àrea petita. L’1-0, en tot cas, cauria poc després de la represa (49’), amb una rematada d’Eloy Gila a l’interior de l’àrea.

En el minut 66, Néstor va estar a punt d’empatar després d’un llançament de falta que va tocar en la tanca defensiva i va marxar a servei de cantonada. La diana arlequinada va arribar deu minuts després, quan Arturo va aprofitar una pilota per alt per superar Sergio. Amb l’1-1 en el marcador, el Cornellà, necessitat de punts i d’alegries a casa, va mostrar la seva versió més batalladora i va generar dues ocasions clares. En el 79, Leo va servir una falta lateral i Ignasi va rematar-la, però la pilota no va entrar per molt poc. Ja en el temps afegit, de nou el quadre verd va tenir una altra oportunitat bona mitjançant Eloy Gila: xut des de l’interior de l’àrea que Roberto va atrapar. L’empat, amb tot, certifica el moment delicat que està vivint el conjunt del Baix Llobregat, que encadena set jornades sense guanyar i continua allunyant-se de la zona privilegiada de la classificació.