Territorial

Andreu Subies, en llibertat amb càrrecs

Futbol. L’expresident de la federació catalana de futbol continua sent investigat però ha sortit de l’audiència nacional sense mesures cautelars

L’expresident de la federació catalana de futbol i actual vicepresident de la FEF, Andreu Subies, ha sortit en llibertat amb càrrecs després de declarar a l’audiència nacional davant el jutge Santiago Pedraz, que ahir va ordenar la seva detenció per una investigació relacionada amb el cas Soule. El jutge, però, no ha imposat mesures cautelars a Subies, com sí volia la fiscalia anticorrupció, que demanava compareixences periòdiques al jutjat i la retirada del passaport. L’expresident de la FCF, però, contia sent investigat per delicte societari i administració deslleial.

També ha quedat en llibertat l’exdirectiu de la FCF Josep Contreras.

A més de Subies i Contreras, avui també han declarar Albert Baza, exsecretari general de la federació catalana; José María Castillón, administrador general de la FEF, i Miguel Pardo, gerent de la mutualitat de futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)