Territorial

La Jonquera i el Llagostera B, en acció

1a catalana. Els fronterers visiten el camp del Vic (a les 16 h), mentre que el filial llagosterenc rebrà el Tona (a les 17.30 h) en els dos primers partits avançats de la desena jornada de lliga

La jornada 10 del grup 1 de primera catalana començarà avui amb la disputa dels dos primers partits avançats, en què participaran dos dels set equips gironins de la categoria.

El primer que es posarà en marxa és la Jonquera de Jordi Boix, desè classificat amb 13 punts, que visitarà el Vic (onzè amb 12) amb l’objectiu d’enllaçar la quarta victòria per poder continuar escalant posicions en la taula classificatòria.

Un pèl més tard, a les 17.30 h, el Llagostera B (antepenúltim amb només 7 punts) rebrà la visita del Tona (tretzè amb 10) amb l’esperança de sumar un triomf que el faci sortir momentàniament de la zona de descens directe.

El filial llagosterenc, dirigit per Salvador Jaspe, ja fa quatre partits que no coneix la victòria i espera reaccionar davant de la seva afició.

ELS OBJECTIUS

La Jonquera vol enllaçar la quarta victòria i el Llagostera B, en descens, tallar una ratxa de quatre duels sense vèncer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)