El líder cau a Ca n’Anglada

3a divisió. El Sant Cristòfor s’aferma com una de les revelacions de la lliga derrotant el Llagostera, que torna a perdre després d’aconseguir cinc victòries consecutives

sant cristòf. 2 llagostera 1

SAN CRISTÓBAL:Adri (Karim, 60’), Prado, Chechu, Álex Alba, Cristian, Víctor, Marc Vilajosana (Mario, 73’), Kevin, Hassen, Cabrera (Edu, 87’), Danny.LLAGOSTERA:Marcos, Amantini, Toni Cunill, Pol Gómez,Arimany, Moussa, Crespo, Yeray (Sacha, 53’), Erik (Gil Muntadas, 75’), Bigas (Joan Manynau, 75’), Maik Molist.GOLS:1-0 (20’) Kevin. 2-0 (64’) Marc Vilajosana. 2-1 (83’) Gil Muntadas.ÀRBITRES:Ainara Acevedo.T.G.:als locals Cristian, Danny, Prado i Marc Vilajosana.

En cinc victòries ha quedat la ratxa triomfal del Llagostera. L’equip d’Alsina, líder destacat de la categoria, va vèncer el Prat la setmana passada però aquesta no va poder superar la inexpugnabilitat del municipal de Ca n’Anglada, on el Sant Cristòfor es consolida com una revelació a la lliga.

El Llagostera va proposar i els locals es van defensar. Les ocasions més clares van arribar amb els visitants fins que un xut de Kevin, en la primera arribada del Sant Cristòfor, va batre Marcos. Els blanc-i-blaus van créixer a partir del gol.

En la segona part, aprofitant una pèrdua dels de la Costa Brava, Vilajosana va fer el segon i va donar una tranquil·litat momentània als terrassencs, perquè Gil Muntadas va posar en dubte el triomf dels locals retallant distàncies a set minuts per acabar. Al final, però, el marcador no es va moure més.