L’Ascó recupera el somriure

Es compleix la dita. El conjunt verd va estrenar banqueta amb una victòria que enfonsa una mica més el Martinenc a la cua

MARTINENC 0 ASCÓ 1

MARTINENC:Juanmi, Peque, Mario, Ramon Suárez, David López, Rovira, Marçal, Jandro, Joel (Grimau, 88’), Roland Garrós (Felius, 65’) i Javi Sánchez.ASCÓ:Eudald, Riki (Toldrà, 74’), Pato, Josep Ramon, Domingo, Artur, Marcel Messeguer, Masqué (Bernat, 89’), Dani Pujol (Bertomeu, 58’) Xavi Jaime i Sardà.GOLS:0-1 (63’) Bertomeu.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Javi Sánchez, David López, Roland, Joel, Ramon Suárez i Jandro; i als visitants Masqué, Josep Ramon i Sardà.T.V.:directa al tècnic local, Miguel López (92’).

En un duel de necessitats, l’Ascó va estrenar tècnic –trio, amb Miquel Aguza, Javi García i Albert Ávila– amb un triomf per la mínima i sense gaires guarniments: va resistir els millors minuts dels locals i va aprofitar una errada per colpejar.

En els primers 45 minuts, les defenses es van imposar als atacs. Després de la represa, el Martinenc va fer un pas endavant i hauria pogut avançar-se, sobretot a través de dues ocasions de Javi Sánchez. Però en els millors minuts locals, Bertomeu va aprofitar un error en la sortida de la pilota per fer el 0-1.