Territorial

Una nova prova de foc

Divisió d’honor juvenil. Després de vèncer l’Espanyol a domicili, el Girona rep la visita del Mallorca, el segon classificat i un dels múltiples candidats a disputar el títol de lliga al Barça

L’equip juvenil del Girona rep la visita del Mallorca (a les 16.00 h, a Vilablareix), en un nou duel que posarà a prova el nivell dels blanc-i-vermells. Després de vèncer en la darrera jornada l’Espanyol a la ciutat esportiva Dani Jarque (0-1), els futbolistes dirigits per Àlex Marsal se les hauran amb un Mallorca que és l’actual segon classificat de la taula i que des de l’inici del campionat s’ha erigit com un dels múltiples candidats a discutir el títol de lliga al Barça. L’equip balear ha obtingut dues victòries en les darreres cinc jornades, una també al camp de l’Espanyol (1-2), i des de fa anys és una alternativa potent en el grup.

El Girona, quart a només un sol punt dels mallorquins, afronta el tercer partit consecutiu d’allò més exigent amb la moral i la confiança intacta després d’empatar a un contra el Saragossa i de vèncer els periquitos. Contra el Mallorca, els gironins encetaran un tram en què disputaran tres dels pròxims quatre duels com a local, i tindran l’única baixa de Pachón, en dinàmica amb el Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)