3a divisió FEF

Afermant les revelacions

3a divisió. L’Horta, el Granollers i el Sant Cristòfor, tres convidats inesperats entre l’aristocràcia, tenen l’oportunitat de consolidar-se en la meitat alta de la taula classificatòria

Les patinades inesperades del Llagostera i el Prat han obert l’esperança als perseguidors. I si els equips més rics de la categoria tenen prou feina per espolsar-se la pròpia competència, ara se’ls han afegit tres equips que no estaven cridats a ser candidats a la promoció d’ascens. L’Horta, el Granollers i el Sant Cristòfor aspiren a refermar aquesta candidatura en una jornada important per a tots tres.

Principalment perquè el duel directe entre el Granollers i el Sant Cristòfor determinarà fins a quin punt tots dos equips són realitats per al quart lloc. Arriben després de fer una declaració d’intencions guanyant contra el Prat i el Llagostera, respectivament, però la dinàmica s’ha d’allargar en el temps perquè es necessiten molts punts al final de la lliga. “Si podem, competirem amb el Terrassa, el Llagostera, el Prat i l’Hospi. Però estar en aquesta lliga per a nosaltres té un mèrit extraterrestre”, explica el tècnic del Granollers, José Solivelles. “Si no guanyem duels, si no correm més, si no lluitem, nosaltres tenim poques possibilitats. Ho hem transmès des del primer dia i sembla que els jugadors estan còmodes”, admet l’entrenador dels terrassencs, Óliver Ballabriga.

L’altra revelació de la lliga, l’Horta, té un partit important en la zona alta contra l’Hospitalet ja que si els barcelonins guanyen els superaran en la taula classificatòria. Els riberencs, això sí, arriben més descansats ja que no van jugar el partit entre setmana contra el Sant Andreu.

Sancionats

Els sancionats que pengen de la jornada disputada dijous són Cano (Cerdanyola), Putxi (Prat), Carlos González i Neeskens (Santboià), sancionats amb un partit. A més, el tècnic Nacho Castro (Horta) ha estat castigat amb dos partits i Miguel López (Martinenc), amb tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)