3a divisió FEF

El Llagostera vol reprendre el vol

3a divisió. Després de perdre contra el Sant Cristòfor els d’Alsina reben el Santboià (16 h) amb l’objectiu de mantenir invicte el fortí del municipal

El Llagostera va tallar dijous passat una ratxa de cinc victòries seguides en perdre al camp del Sant Cristòfor (2-1), una derrota que no va privar els llagosterencs de continuar líders de la taula. Tot i així, l’equip dirigit per Oriol Alsina vol tornar al camí del triomf avui a casa contra el Santboià (a les 16 h), penúltim classificat amb vuit punts. En aquest sentit, el Llagostera aspira a mantenir invicte el fortí del municipal, on els gironins han sumat els divuit punts possibles davant de la seva afició. Tot i així, Alsina no es fia gens ni mica del rival i demana màxima cautela als seus jugadors.

“Sabem que serà complicat, ja que en aquesta lliga qualsevol equip et pot guanyar, així que demano la màxima intensitat des del primer minut per intentar guanyar un Santboià que segur que no ens posarà les coses fàcils. El que tenim clar és que volem continuar amb la bona dinàmica a casa i esperem que vingui molta gent, ja que a més farem la presentació de tot el futbol de base”, explica el tècnic del Llagostera, que avui tindrà l’única baixa del lesionat Maymí.

LA PRÈVIA

Volem seguir amb la bona dinàmica a casa i demano la màxima intensitat des del primer minut
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)