Territorial

El Farners veu la llum amb la primera victòria del curs

1a catalana. Alòs debuta amb un gol que val tres punts i ha de ser un punt d’inflexió

Farners 1 CAn Vidalet 0

FARNERS:Blanquera, Pau Domínguez, Pitu Riart, Peracaula, Fran Pérez (Muniesa, 23’), Guillem Cornellà, Jose Martínez (Harouna, 51’), Massegur, Litus (Arnau Alòs, 69’), Haji i Parcet.CAN VIDALET:Khalid, Michel, Cristian, Machuca (Aleix, 78’), Sabater, Cachorro (Poyatos, 61’), Miquel, Eslava, Serés (Raúl Capitán, 61’), Sergi Cabré (Aidan, 46’) i Toledo (Becerra, 69’).GOLS:1-0 (78’) Arnau Alòs.ÀRBITRE:Sánchez Miguel.T.G.:a Massegur, Haji, Harouna i Cornellà; i a Aidan i Machuca, del Can Vidalet.T.V.:directa al visitant Eslava (88’).PÚBLIC:150 espectadors.COMENTARI:Injecció de moral a Santa Coloma de Farners amb la primera victòria del curs. En la primera part, la intensitat en el joc va ser la tònica dominant, i amb poques ocasions de gol, la millor va ser un xut del local Jose Martínez (32’). En els primers vint minuts de la segona part, el Can Vidalet va ser millor i va fer lluir en diverses oportunitats el porter del Farners Blanquera. Quan més estava patint l’equip de Lluís Padrós, va aparèixer el debutant Arnau Alòs per engaltar un xut des del vèrtex de l’àrea i aconseguir l’1-0 amb un gran gol. La diana i l’avantatge en el resultat van canviar la dinàmica del partit: el Farners va passar a dominar l’enfrontament i va disposar de diverses accions per ampliar l’avantatge. El resultat no va canviar i el Farners va poder celebrar el triomf.