Territorial

El Girona empata contra el Mallorca en un duel renyit

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal es van avançar amb un gol d’Ilyas (31’), però els balears van reaccionar ràpid amb una diana cinc minuts després

girona 1 mallorca 1

GIRONA:Torra, Pablo, Bas, Resta, Aleix, Ivan, Ilyas, Jofre, Eloi (Miguel, 59’), Tortosa (Pedrol, 88’) i Duba (Muñi, 74’).MALLORCA:Aaron, Tomàs, Matas, Gaya, Papa, Florit, Valverde (Simon, 88’), Prada, Víctor, Tom i Mercadal (Montalban, 67’).GOLS:1-0 (31’) Ilyas. 1-1 (36’) Víctor.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:Als locals Torra, Aleix, Ilyas i Jofre, i als visitants Gaya, Florit i Valverde.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al municipal de Vilablareix.

Empat del Girona juvenil contra el Mallorca, ahir al municipal de Vilablareix (1-1), en un duel entre dos dels equips capdavanters de la taula (els gironins van començar la jornada quarts i els balears, segons). Va ser un duel molt igualat i intens en què gran part del perill a les àrees va tenir lloc en la primera meitat.

El Mallorca va començar el partit amb força, gaudint de dues faltes molt perilloses que el porter Torra es va encarregar d’aturar. A poc a poc, el Girona va anar aconseguint el control del partit, amb ocasions de Duba (12’) i Arnau (13’) i una rematada d’Ilyas que va anar massa tova. El mateix Ilyas no va perdonar a la mitja hora de joc, quan el futbolista del Girona va guanyar bé l’esquena a la defensa, va driblar una altra vegada i va definir a la perfecció davant del porter Aaron (31’). L’alegria del Girona, però, va durar ben poc, ja que el Mallorca va empatar només cinc minuts més tard mitjançant Víctor, un davanter molt potent, que va aprofitar una errada de la defensa gironina a tres quarts de camp per regatejar Torra i marcar l’1-1. Abans del descans, Eloi va poder tornar a avançar al Girona, però el seu xut des de la frontal de l’àrea la va aturar el porter.

En la segona meitat, el joc es va embrutir molt, amb contínues interrupcions i escasses ocasions a banda i banda. En el temps afegit, els gironins van reclamar un penal, però, finalment, el marcador ja no es va moure més i els dos equips es van repartir els punts.