L’encert ofensiu de l’Europa és definitiu en un duel igualat

3a divisió. El Sants va tornar a encaixar a pilota aturada i no guanya des del setembre

sants 0 europa 2

SANTS:Yamandú; Fabregat, Alberto (Sumarroca, 77’), Cura, Picolo; Aleix, Gaudioso; Cantí, Juli (Borrull, 65’), Crivillés (Gala, 65’); i Sergio Navarro.EUROPA:Marc Priego; Josa (Xavi Liébanas, 77’), Oumar, Cano, Guillén; Prats, Josemi (Gabi, 54’), Serra; Soto, Jordi Martínez (Fode, 54’) i Èric.GOLS:0-1 (63’) Cano. 0-2 (71’) Soto.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:als locals Alberto, Picolo i Fabregat; i als visitants Guillén, Prats i Èric.COMENTARI:Un Europa en creixement va aprofitar-se d’un Sants en hores baixes per sumar un altre triomf. Els de Tito Lossio, però, van sortir bé i van ser lleugerament superiors en el primer temps, tot i que no van tenir gaire arribada. Un xut d’Aleix que va refusar Priego va ser la més clara per als blanc-i-verds, mentre que els de Vilajoana van estar a prop de marcar amb una rematada de Guillén al segon pal. Després de la represa, l’Europa va fer un pas endavant i es va avançar en el minut 63 a través de pilota aturada: Prats va servir una falta lateral i Cano va rematar sol des de la frontal de la petita. Tot seguit, l’àrbitre va anul·lar un gol de Cura per fora de joc i, dos minuts després, Soto va aprofitar un mal refús del mateix Cura en un contraatac per batre Yamandú i fer el 2-0 definitiu. Amb aquest resultat, l’Europa allarga la bona ratxa i encadena el cinquè partit sense perdre. El Sants, en canvi, només ha sumat un punt dels últims 21 possibles i no guanya des del setembre.