3a divisió FEF

El Prat cedeix i continua encallat

3a divisió. Els potablava sumen el tercer partit consecutiu sense guanyar i cauen a la tercera posició

fund. grama 0 prat 0

FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Joel, Martí Tàpida, Cazorla, Rubén, Juan Carlos, Pluvins (Llorenç, 79’), Adri Díaz, Ñito, Omar i Cristóbal (Cristo, 68’; Buba, 90’).PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Ricarte, Fede, Àlex Pla, Padilla, Pau López, Toni Larrosa (Edu Esteban, 74’), Guillem (Poves, 67’) i Sergi Moreno (Zárate, 82’).ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:al local Cazorla; i als visitants Pau López, Padilla, Cárdenas.PÚBLIC:uns 200 espectadors al municipal de Santa Coloma de Gramenet.

El Prat és incapaç de reaccionar al petit sotrac de resultats que ha viscut aquesta setmana i ahir no va poder passar de l’empat a zero al municipal de Santa Coloma. La Fundació Grama va resistir les escomeses del conjunt de Dólera amb un plantejament de partit seriós i que va anar millorant a partir de la segona meitat.

En general, però, el partit no va tenir gaire històrica perquè amb prou feines es van poder veure oportunitats de gol. El Prat va intentar portar la possessió des de l’inici del partit però totes les seves jugades acabaven a l’àrea abans de produir-se cap xut. Això sí, Padilla va tenir una falta directa que va refusar Toni Texeira, que ahir s’enfrontava per primera vegada a l’equip on va jugar durant dotze anys.

En el segon temps, la Grama va intentar fer un pas endavant i va dominar més el joc afegint més intensitat i ritme. Tot plegat no va servir de gaire perquè aquesta millora no es va traduir en oportunitats. Omar va ser l’únic que va estar a punt de batre Andrés amb un xut creuat i el porter només va intervenir en un xut centrat de Pluvins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)