3a divisió FEF

L’escalada del Granollers continua imparable

Triomf contundent. Els de José Solivelles esperen el seu moment i es mostren superiors contra una altra de les revelacions de la lliga

GRANOLLERS 3 SANT CRISTÒFOR 1

GRANOLLERS:Sergio (Álvaro, 71’) Víctor, Eloi, Guillem, Molins, Killian, Riki, Pau Darbra, Marti Soler (Joan Inés, 81’), Joel Sánchez i Pastells (Capa, 82’).SANT CRISTÒFOR:Adri, Chechu, Karim (Tom, 72’), Àlex Alba, Cristian, Víctor, Marc Vilajosana (Mario, 60’), Kevin, Hassen, Cabrera (Prado, 72’) i Elliot.GOLS:1-0 (43’) Molins. 2-0 (68’) Martí Soler. 3-0 (83’) Pau Darbra. 3-1 (89’) Tom.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:cap.PÚBLIC:uns 250 espectadors al municipal de Granollers.

Quarta victòria consecutiva del Granollers, que l’ha portat a la segona posició. Ahir els homes de José Solivelles es van mostrar intractables contra una altra de les revelacions de la lliga, el Sant Cristòfor. Els del Vallès Oriental van colpejar en els moments oportuns i van deixar sense possibilitats els del Vallès Occidental, que van encaixar la segona derrota consecutiva a domicili.

El partit va ser força animat des del principi, amb tots dos conjunts buscant amb deler la porteria contrària. L’eficàcia, però, no va arribar fins al tram final de la primera meitat, en què Oriol Molins va materialitzar una excel·lent jugada de combinació de l’equip. Abans, el local Sergio havia hagut d’intervenir en una acció dels visitants, mentre que Pau Darbra va estar a punt de marcar amb un xut que va sortir molt a prop del pal.

El Sant Cristòfor no es va poder recuperar del gol psicològic encaixat just abans del descans i va encaixar-ne un altre a la meitat del segon temps que ja encarrilava el partit a favor del Granollers. Martí Soler, amb el cap, va batre Adri. A partir d’aquí, tots dos equips van tenir ocasions, però ni la lesió del porter Sergio va desconcentrar els locals, que van acabar segellant l’enfrontament amb una diana de Pau Darbra. Ja en el tram final, Tom va retallar distàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)