A casa tot són alegries

Set de set. El Llagostera supera el Santboià (2-1) en una bona segona part i continua inexpugnable al municipal, on ha sumat els 21 punts possibles aquesta temporada

llagostera 2 santboià 1

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Amantini, Lucas Viale, Maynau (Bigas, 89’), Pol Gómez, Pitu, Gil Muntadas (Maik Molist, 83’), Eric Jiménez (Marc Medina, 62’), Moussa i Sascha.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Pol Ros, Àlex Ruiz, Borges, José Javier (Segura, 75’), Torres, Marc Vicente, Hervías, Ao, Cervos (Kilian, 83’) i Caba.GOLS:1-0 (46’) Gil Muntadas. 2-0 (63’) Marc Medina. 2-1 (65’) Torres.ÀRBITRE:Reinoso Mangas.T.G.:als locals Lucas Viale, Sascha, Eric Jiménez, Pol Gómez, Moussa, Marcos i Marc Medina; i als visitants Ao (Moya, 75’), Hervías i Àlex Ruiz.PÚBLIC:uns 500 espectadors al municipal de Llagostera.

Passen les jornades i el Llagostera continua sense deixar escapar ni un sol punt al municipal. La víctima d’ahir, la setena de la temporada, va ser un Santboià que va vendre molt cara la seva pell però que no va poder resistir l’envestida dels llagosterencs a l’inici de la segona part, que va acabar amb els gols de Gil Muntadas i Marc Medina. El patiment dels gironins, això sí, va ser fins al xiulet final.

Només tres dies després de perdre al camp del Sant Cristòfor, el tècnic Oriol Alsina va recórrer als recursos que té a la plantilla per fer entrar sis novetats en l’onze inicial. Això va donar aire fresc a l’equip, que va començar amb força i va estar a punt d’inaugurar el marcador ben aviat amb dues accions de Sascha i Eric Jiménez. El Santboià també va tenir alguna arribada amb perill en jugades aïllades, però Marcos va estar sempre molt atent. A poc a poc l’ordre defensiu del Santboià va anar reduint les arribades d’un Llagostera que fins al descans només va generar perill gràcies a la persistència de Sascha.

L’inici de la segona part, però, ho va capgirar tot. Gil Muntadas va necessitar només un minut per recollir una pilota a la frontal i inaugurar el marcador amb un xut ajustat al pal. Era un cop d’efecte, però va estar a punt de quedar en un no res després d’un gran xut de falta dels visitants que va fer lluir Marcos. Amb el partit creixent en intensitat Marc Medina, que feia un minut que era al camp, va fer el segon (2-0, 63’) amb un xut potent dins l’àrea. La reacció dels visitants va tornar a ser bona, i és que només dos minuts després Torres va retallar la diferència aprofitant un rebot. El 2-1 va mantenir la incertesa fins al final en un partit en què el Llagostera va tenir ocasions per fer el tercer i el Santboià també va estar a punt d’empatar.

Hem pogut sentenciar però ens ha tocat patir. El Santboià ens ha donat molta feina perquè treballa les segones jugades
Estic molt orgullós dels jugadors i de l’afició. Que hàgim guanyat els set partits a casa és mèrit d’ells