3a divisió FEF

Els filials, tot un repte

3a divisió. El Llagostera visita el camp del Reus B (17 h) amb l’objectiu de tornar a guanyar a domicili contra un tipus de rival sempre complicat. El duel és previ a la jornada de descans

El Llagostera juga aquesta tarda al camp del Reus B, un dels dos filials que enguany competeix a tercera divisió. L’altre és el segon equip del Nàstic, la Pobla de Mafumet, rival amb qui els del Gironès es van veure les cares en el primer partit del curs (1-1). Així, doncs, els llagosterencs tenen el repte de superar un tipus d’equip sempre complicat de valorar però que, en el cas del Reus B i també la Pobla, uneix joventut i qualitat: “Tenen molt talent i els agrada portar el control del partit. Serà un desplaçament difícil, en un camp gran i contra jugadors amb molta projecció”, avisa el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

Més enllà del rival que es trobaran al davant, el duel al camp del Reus B –equip que juga a Cambrils– té una gran rellevància per al Llagostera, ja que suposa el partit abans de la jornada de descans que imposa el calendari. Així doncs, els blau-i-vermells tenen clar que després de l’ensopegada al camp del Sant Cristòfor (2-1) cal millorar el rendiment a domicili. “A casa ho estem fent perfecte, i a fora ho estem fent bé però ens cal progressar en alguns aspectes. Algun dia fallarem a casa, i a més ara venen dues jornades a domicili amb una jornada de descans al mig en què no puntuarem. Hem de sumar com sigui en aquests dos partits si volem continuar a dalt de tot de la taula”, diu Alsina.

Per jugar al camp del Reus B, el Llagostera podrà comptar amb tots els efectius a excepció de Maymí, lesionat de llarga durada i que encara no ha pogut disposar de minuts aquesta temporada.

LA PRÈVIA

Tenen molt talent i els agrada portar el control del partit. Jugarem en un camp molt gran i segur que serà un partit molt difícil
Venen dos partits a fora i hem de sumar si ens volem mantenir a dalt de tot
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)