Territorial

El Farners creix a còpia de punts

1a catalana. El conjunt de Santa Coloma de Farners ha encadenat per primera vegada aquest curs dues jornades en positiu, i amb una victòria i un empat vol començar a posar els fonaments per sortir de la zona perillosa de la taula

Una victòria –la primera del curs– i un empat en les dues últimes jornades han permès començar a tancar una ferida que havia deixat el Farners en l’última posició de la classificació. “La qüestió més important era trencar la mala ratxa que teníem i ho hem fet. Ens vam posar petits reptes com ara marcar algun gol, guanyar un partit, deixar la porteria a zero..., i de mica en mica en els darrers partits els hem pogut complir. S’ha fet un pas endavant i això ens ha de donar la confiança que ens ha faltat en l’arrencada de la lliga”, explica el tècnic, Lluís Padrós, que també remarca que més que mals partits “l’equip no obtenia bons resultats, sobretot per l’escàs bagatge ofensiu. Hem canviat el xip. Ens sacrifiquem més en defensa, això ens permet generar també més en atac i la clau és aprofitar les que tenim”.

En aquest sentit, en les últimes setmanes ha entrat aire fresc al vestidor a través de dos futbolistes que han d’aportar més desequilibri en la vessant ofensiva: Arnau Alòs, incorporat fa dues setmanes i que ja s’ha estrenat com a golejador, i Jose Martínez, que ha tornat a la disciplina del Farners després d’uns mesos d’inactivitat. El pròxim repte dels de Lluís Padrós serà superar un rival en bona forma com el Lloret en el duel entre equips de la demarcació que es disputarà aquest dissabte.

El joc no era dolent però l’escàs bagatge ofensiu ens ha condicionat molt els resultats fins ara
Lluís Padrós
Entrenador del Farners
La qüestió més important era trencar la mala ratxa. S’ha fet un pas endavant en les últimes jornades i això ens ha de donar més confiança
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)