2a divisió FEF

L’Olot remunta contra la Jonquera

2a divisió B. Els de Raúl Garrido van superar els jonquerencs per 2-1 en un partit amistós

Després de vèncer diumenge el líder, el Vila-real B (1-2), l’Olot va jugar ahir un amistós contra la Jonquera que va servir per veure els jugadors menys habituals juntament amb alguns del filial, el Sant Jaume de Llierca, i el juvenil. Per part jonquerenca el duel també va servir per agafar rodatge i amb una bona actuació van aconseguir arribar al descans amb avantatge en el marcador. En la segona part, l’Olot va afinar la punteria i va remuntar amb gols de Marc Cosme i Ibra.