Territorial

Color gironí a la selecció

Catalunya sub-18. Damià Abella convoca cinc futbolistes del Girona i un del Figueres. L’equip gironí repeteix presència a la sub-16

El seleccionador català sub-18, el figuerenc Damià Abella, va anunciar la convocatòria per al partit amistós que Catalunya jugarà contra el Mercantil el dia 20 de novembre a Sabadell, i en la llista destaca la presència de futbolistes de la demarcació. En concret hi apareixen cinc jugadors del Girona –Alejandro Ariel, Manel Martínez, Joel Luna, Ilyas Chaira i Unai Jodar– i un del Figueres, Víctor Valverde. La convocatòria es completa amb futbolistes del Barça (3), el Cornellà, la Damm (2), el Mataró, l’Espanyol (5), el Gimnàstic de Manresa, l’Hospitalet i el Reus (2).

D’una altra banda, en la convocatòria de la selecció sub-16 també hi ha tres jugadors del Girona. Són Albert Grau, Arnau Martínez i Kemo Cissé. En aquesta categoria també jugaran a Sabadell el 20 de novembre, però serà contra el Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)