3a divisió FEF

El Llagostera es reactiva més enllà de la lliga

Copa Federació. Els del Gironès visiten aquesta tarda la Peña Deportiva d’Eivissa en l’anada dels setzens de final de la competició

Després de deu dies sense competir, el Llagostera tornarà a entrar en joc aquesta tarda i ho farà en un torneig peculiar com és la copa Federació, en què s’enfronten conjunts de segona divisió B i tercera divisió de tot l’Estat. En el cas dels del Gironès, l’estrena serà a Eivissa i contra la Peña Deportiva de Santa Eulària (17 h) en l’anada dels setzens de final. Més enllà d’intentar obtenir un bon resultat amb vista a la tornada –que es jugaria la primera setmana de desembre al Gironès–, el partit d’aquesta tarda també tindrà l’atractiu de veure un cara a cara entre els líders de tercera divisió dels grups català i balear. De fet, el Llagostera i la Peña Deportiva van perdre la categoria de bronze la temporada passada i aquest curs han protagonitzat una bona arrencada en la lliga. L’equip eivissenc, que té a les seves files el blanenc Marc de Val, només ha perdut un partit.

A les files del Llagostera, el partit permetrà donar minuts als futbolistes de la primera plantilla amb menys protagonisme fins ara i també obrir la porta del primer equip a joves del filial.

Presents per tercera vegada

El Llagostera arrenca avui la tercera participació de la seva història en la copa Federació, una competició que, més enllà de permetre donar minuts als futbolistes que n’acumulen menys, pot donar uns bons ingressos econòmics si s’arriba lluny. En el cas del Llagostera, el seu camí sempre ha estat curt: en el curs 2013/14 va perdre contra l’Espanyol B en la final catalana, i el curs passat va ser el Cornellà qui va aconseguir passar a la final catalana, en què es va enfrontar al Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)