Territorial

Dos gols que donen vida al Farners

1a catalana. L’aportació golejadora d’Arnau Alòs ha estat decisiva en les dues victòries que sumen els de Santa Coloma aquesta temporada. Ha marcat dos gols en només 60 minuts acumulats en tres partits que han donat sis punts al Farners

Si el Farners buscava un fitxatge que li donés rendiment immediat, l’ha encertat de ple amb la incorporació d’Arnau Alòs. El jove futbolista va tancar l’etapa de juvenil el curs passat a Palamós, i després de començar la temporada amb el Llagostera B a primera catalana, la falta de protagonisme al terreny de joc i la proposta del Farners li van fer canviar el Gironès per la capital de la Selva. A Santa Coloma de Farners, Arnau Alòs ha sabut aprofitar al màxim les oportunitats que li ha donat el tècnic i el seu equip també n’ha sortit beneficiat.

Aparicions decisives

L’estrena amb l’equip blau es va produir fa dues setmanes a casa contra el Can Vidalet. Els de Lluís Padrós estaven obligats a guanyar per sumar el primer triomf del curs, i Alòs va entrar al camp en el minut 76 amb empat a zero en el marcador. En una de les primeres pilotes que va tocar, al vèrtex de l’àrea, el jugador va connectar un bon xut que va acabar al fons de la porteria. La diana suposava l’1-0 i amb el xiulet final el Farners podia celebrar el primer triomf del curs i Alòs tancar un debut somiat per qualsevol futbolista. En la següent jornada, al camp de la Jonquera, el futbolista va col·laborar a sumar un punt disputant els últims 32 minuts. En el darrer partit del Farners, de nou a casa i contra el Lloret, Arnau Alòs va tornar a aparèixer en l’últim quart del partit –va entrar en el minut 77– per desfer l’empat en el marcador: l’execució del gol que col·locava el 2-1 i donava el segon triomf del curs als de Santa Coloma de nou va arribar amb un gran xut des del vèrtex de l’àrea.

Una de les claus del seu rendiment la pot tenir el canvi de posició que ha experimentat al Farners. I és que Alòs, que tradicionalment ha jugat de lateral, ha entrat al terreny de joc per ocupar la posició de l’extrem dret.