Territorial

Per amor propi i orgull

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep el líder, el Barça, a Vilablareix (16 h) disposat a donar un cop de puny a la taula després dels últims empats i mantenir totes les ambicions intactes

El Girona rebrà aquesta tarda la visita del Barça (16 h) a Vilablareix en un dels partits més esperats de la temporada. El duel no arriba en el millor moment per al conjunt que dirigeix Àlex Marsal, i és que després d’encadenar tres empats –contra el Mallorca, el Gimnàstic de Manresa i la Penya Arrabal, tots 1-1– els gironins han quedat a cinc punts del segon, l’Espanyol, i a sis del líder, el Barça. “Hem quedat un pèl despenjats amb els últims resultats però en tots els partits ens ha faltat molt poc per aconseguir la victòria. Al final en aquesta lliga tot es decideix per petits detalls i no els hem tingut de cara”, valora el tècnic, Àlex Marsal, que de totes maneres li treu importància: “Serà important guanyar el Barça per no allunyar-nos més, però no en tenim l’ànsia perquè el nostre objectiu no és quedar segons, tercers o quarts, sinó que els jugadors madurin.”

De totes maneres, el que el Girona té entre cella i cella és demostrar-se que pot competir, i guanyar, contra qualsevol. De fet, cap dels altres tres aspirants a tot –l’Espanyol, el Mallorca i el Saragossa– que ja s’han enfrontat al Girona han sumat els tres punts, i és que els balears i els aragonesos van empatar a Vilablareix, mentre que els gironins van assalta el fortí blanc-i-blau. “Afrontem el duel contra el Barça amb la màxima il·lusió per comprovar que som capaços de competir de tu a tu. No els ho posarem fàcil i segur que es trobaran una pedra important en el camí”, assegura Marsal, que té molt clar quina és la mentalitat amb què han de sortir els seus jugadors: “Hem de ser nosaltres mateixos i no sentir-nos inferiors per molt que sigui el Barça. Ja ho hem demostrat contra altres equips, que podem competir, i hem de jugar amb mentalitat guanyadora, sabent que és complicat guanyar, però també que et guanyin.”

El Girona, que no disposarà de Paco López, Jofre i Pachón, que estan amb el Peralada, ni de Pep Piany, lesionat, recuperarà Arnau Tortosa per rebre un Barça molt diferent del del curs passat. “No tenen jugadors de tant talent al mig del camp com en temporades anteriors, però són més verticals i perillosos en l’un contra un a les bandes”, analitza Marsal.

LA PRÈVIA

No tenen jugadors de tant talent al mig del camp, però són més verticals i perillosos en l’un contra un a les bandes
Guanyar el Barça seria important per no despenjar-nos més, però la posició no és l’objectiu
Àlex Marsal
entrenador del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)