1a femenina

A quarts, sense gaire patiment

Copa de la reina. El Barça va encarrilar la classificació a la primera part i l’Espanyol, tot i no perdre la cara al duel, no va tenir resposta

BARÇA 2 ESPANYOL 0

BARÇA:Paños, Gemma, Van der Gragt (Torrejón, 26’), Mapi León, Melanie (Leila, 60’), Patri, Hamraoui, Aitana (Bárbara, 80’), Alexia, Andressa (Candela, 60’) i Duggan.ESPANYOL:Mariajo, Esther, Pujadas (Eli del Estal, 46’), Inés, Letti (Llompart, 83’), Brenda, Julve, Dulce (Paula Moreno, 46’), Paloma (Baudet, 83’), Katherine i Elba.GOLS:1-0 (14’) Alexia. 2-0 (28’) Duggan.ÀRBITRE:Text.T.G.: a la visitant Inés.PÚBLIC:1.076 espectadors

El derbi de la copa va tenir ben poca emoció i el Barça va aconseguir la classificació per als quarts de final sense patiments. Amb el 2-0, l’Espanyol sempre va estar dins del partit, però a remolc en el marcador des d’abans del primer quart, mai va tenir possibilitats de remuntar.

Per intentar evitar sorpreses, el Barça va sortir endollat des de l’inici i ben aviat va trencar la resistència blanc-i-blava quan Alexia va desviar un xut de Hamraoui per obrir la llauna (14’). L’Espanyol, per la seva banda, gairebé no va trepitjar l’àrea rival i en un dels pocs cops que ho va fer, Van der Gragt, que s’estrenava de titular amb la samarreta blaugrana, es va tornar a lesionar bloquejant un xut a porteria. Poc després, Duggan va fer a plaer el 2-0 (28’) i Mariajo va evitar que la golejada fos més gran abans del descans.

A la represa, Joan Bacardit va intentar fer un pas endavant donant entrada a Paula Moreno i Eli del Estal, però el guió del duel no va canviar. El marcador, però, tampoc es va moure perquè Andressa, Dugan i Alexia van topar amb el pal.