Territorial

Un duel gironí amb sentiments retrobats

1a catalana. El Girona C rep demà a les 12 h la Jonquera amb Axel Vizuete, Toni Montero, Botxi, Murga i Feixas, amb passat fronterer

L’enfrontament entre el Girona C i la Jonquera que es disputarà demà al municipal de Riudarenes (a les 12 h) tindrà un component especial per a molts dels protagonistes. Amb el filial blanc-i-vermell hi juguen fins a quatre jugadors amb passat fronterer, a més d’Axel Vizuete, un dels entrenadors que millor trajectòria han tingut a l’entitat.

Amb l’ara tècnic del Girona C, l’equip de l’Alt Empordà va pujar a tercera divisió per primera i única vegada en la seva història. El curs 2015/16, la Jonquera va acabar segon en el grup 1 de primera catalana i en la fase d’ascens va superar el Santboià contra tot pronòstic en una eliminatòria a doble partit. La campanya següent, els blanc-i-verds van perdre la categoria per culpa dels descensos compensats –van acabar setzens amb 42 punts–, una pèrdua de categoria que va desfer l’equip –Vizuete ja havia cedit el seu lloc a Galli–. El tècnic va recalar la temporada passada al Girona C i amb ell hi van anar a competir a 2a catalana Montero i Murga. Botxi i Feixas es van unir al projecte l’estiu passat, després d’un pas pel Palamós i el Figueres a tercera.

Oportunitat per retallar del Palamós

Tot i que la jornada passada no va aprofitar l’ensopegada del Vilassar, ja que va empatar a casa contra el Farners (0-0), el Palamós visita els maresmencs, segons a deu punts d’ells (demà, a les 12 h). El Lloret i el Banyoles, a la mateixa hora, visitaran el Rubí i el Sant Joan de Montcada respectivament, i el Llagostera B rebrà el Can Vidalet (16 h). El Farners s’hi posarà avui, per rebre el Sant Cugat (16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)