Territorial

Acceleració del Farners

1a catalana. Victòria en el temps afegit (91’) i cinquè partit sense perdre

FARNERS: Matías, Pau Domínguez, Pitu Riart, Peracaula (Gerard Herrera, 78’), Guillem Cornellà, Muniesa (Fran Pérez, 83’), Ricki Solà (Arnau Alós, 62’), Litus (Roger Valentí, 62’), Gerard Gómez, Haji (Harouna, 83’) i Òscar Parcet.

SANT CUGAT: Gabri, Vega, Pou, Pascual, Palma, Pesqui, Pablo (Guillem Benet, 70’), Montoya (Turu, 86’), Mauri (Arenas, 70’), Patrick (Reverter, 62’) i Joel.

GOLS: 1-0 (91’) Harouna.

ÀRBITRE: Vidal Clermont. T.G.: al local Òscar Parcet i als visitants Palma, Pascual i Reverter. T.V.: cap.

PÚBLIC: uns 150 espectadors.

El Farners continua en llocs de descens però veu cada cop més a prop la zona de salvació, que semblava inabastable quan l’equip va encadenar vuit derrotes. Ahir els de Lluís Padrós van sumar la cinquena jornada sense perdre, però van embogir sobretot arran del gol d’Harouna, quan ja s’estava en el temps afegit. El futbolista local va rematar de cap un córner i va aconseguir un triomf que el seu equip havia perseguit de manera insistent en la segona part i especialment en els 25 últims minuts de partit, en què només la bona actuació de la defensa del Sant Cugat i del seu porter van impedir que els selvatans veiessin porteria molt abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)