Territorial

Triomf amb massa patiment

Divisió d’honor juv. El Girona guanya amb un penal en el minut 93 un duel que amb més encert hauria resolt abans de manera còmoda

El olivar 2 Girona 3

EL OLIVAR:Unai Rojo, Sergio Casaló (Salas, 73’), Rafael Sesma, Alfredo López, Gumiel, Montllor, Jorge López, Herrero, Azón (Vicente, 73’), Diego Marín i Miguel Rúa (Seguí, 59’).GIRONA:Rubén, Pablo, Manel, Resta, Víctor, Miguel, Ilyas (Rashid, 82’), Tortosa (Juan, 65’), Eloi, Mate (Pedrol, 70’) i Duba (Muñi, 55’).GOLS:0-1 (26’) Eloi. 1-1 (45’) Herrero. 1-2 (74’) Muñi. 2-2 (80’) Herrero, de penal. 2-3 (93’) Miguel, de penal.ÀRBITRE:TexT.G.:a Unai i Casaló, d’El Olivar, i a Rubén, Manel, Miguel i Muñi, del Girona.T.V.:directa a Sesma, d’El Olivar (87’).

El Girona juvenil es va retrobar amb la victòria després de set jornades però ho va fer amb molt patiment. En línies generals, els d’Àlex Marsal van ser superiors a El Olivar i, de fet, amb una mica més d’encert en els metres finals el partit hauria quedat resolt a favor dels blanc-i-vermells molt abans. Al final, però, es va haver d’esperar al minut 93 i mitjançant un penal clar per poder celebrar el triomf.

El Girona no ho va passar bé a l’inici, i El Olivar va generar perill a través de córners i faltes a la frontal. Superat el primer quart, els gironins van agafar les regnes del partit i una gran acció d’Ilyas va acabar amb el 0-1, obra d’Eloi. El setge gironí va ser constant abans del descans, però qui va empatar va ser el rival, amb una segona jugada producte d’una falta lateral. Després de la represa, la superioritat gironina era evident, amb moltes arribades, i en el minut 74 Muñi va establir l’1-2. Els d’Àlex Marsal podien haver tancar el partit novament amb moltes arribades sense encert, però un cop més El Olivar va treure petroli en atac i amb un penal de Rubén en la sortida els aragonesos van restablir l’empat (80’). El Girona no va defallir i, en el darrer sospir, un xut que ja entrava va ser aturat amb la mà per un defensor d’El Olivar i el col·legiat va xiular la pena màxima, i Miguel va marcar el 2-3 definitiu (93’).