La Pobla remunta al final

En el darrer quart. El Santboià es va avançar abans del minut 15 i va somiar amb el triomf fins ben entrat el segon temps

pobla de maf. 2 santboià 1

POBLA DE MAFUMET:Arnau Riera, Osuna (Pol, 57’), Cardona, Ivan de Nova, Roger Figueras, Guiu (Alberto Garcia, 46’), Koné (Jesús, 81’), Òscar Sanz, Joel Marín, Montero i Cissé.SANTBOIÀ:Leva, Juanlu (Kilian, 61’), Víctor, Borges, Mario, Libo (Herviàs, 74’), Carlos González, Neeskens, Marc Vicente, Àlex Segura i Alfonso (Caba, 67’).GOLS:0-1 (14’) Marc Vicente. 1-1 (77’) Joel Marín. 2-1 (81’) Montero.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:Als locals Cardona, Figueras i Montero, i als visitants Neeskens i Carlos González.T.V.:Directa al visitant Juanlu, ja a la banqueta (90’).

La Pobla de Mafumet va posar fi a una ratxa de tres jornades sense guanyar en capgirar el resultat contra el Santboià en el darrer quart d’hora. Els del Baix Llobregat, així, sumen una nova derrota i es despengen perillosament de la zona de salvació.

El partit se li va posar de cara al conjunt visitant ben aviat quan, amb un gran xut per l’escaire, Marc Vicente va avançar el Santboià (14’). El 0-1 va provar a l’equip de Camilo Vázquez, que no va afluixar i va seguir mostrant-se superior als grana: de fet, el porter Riera va evitar que el resultat fos més gran abans del descans. En la segona part, però, els locals van sortir millor i, a través d’un actiu Joel Marín, van tenir opció d’empatar en diverses ocasions, fins que, en el 77’, la insistència va tenir premi i l’atacant local va fer de cap l’1-1. La Pobla, però, no en tenia prou i, poc després, Montero, també de cap, va culminar la remuntada, que se n’hauria pogut anar en orris si hagués entrat un xut al travesser visitant al final.