2a divisió FEF

El Cornellà reacciona a temps i guanya

Immediatament. Un gol de Borja un minut després de rebre l’empat dona el segon triomf consecutiu a l’equip dirigit per Xavi Calm

ONTINYENT 1 CORNELLÀ 2

ONTINYENT:Craviotto, Albiol (Soler, 52’), Fuster, Calahorro, Enrique, Felip, Henrique (Zarzo, 63’), Juanan, Torres, Fran Machado i Tito (Pablo, 81’).CORNELLÀ:Ramón, Pere, Manu Torres, Goldar, Borja, Fall, Eloy (Carlos Esteve, 56’), Pep Caballé, Jaume Pascual (Roman, 83’), Agus Medina i Ignasi (Héctor Camps, 73’).GOLS:0-1 (31’) Jaume Pascual. 1-1 (78’) Felip. 1-2 (79’) Borja.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:als visitants Ignasi i Pep Caballé.

La diligència que demostra el Cornellà als camps més complicats de la categoria va tornar a aparèixer ahir al Clariano. El conjunt verd va aconseguir la segona victòria consecutiva, que el propulsa en la classificació, amb un esforç col·lectiu que va incloure bona defensa i oportunisme en la porteria rival. Els verds van reaccionar de la millor manera al gol de Felip a 12 minuts del final marcant una diana un minut després.

En general, els verds van concedir molt poques ocasions i es van mostrar molt ordenats. Però això no va ser cap impediment perquè l’Ontinyent estavellés dues pilotes al pal, l’última de les quals prop del descans. Aleshores, els visitants ja guanyaven gràcies a un mà a mà de Jaume Pascual davant Craviotto.

En el segon temps, el partit es va congelar i l’acció va quedar reservada per als darrers minuts. Felip va establir l’empat amb una centrada que va rematar dins de l’àrea i que va entrar a la porteria després de picar al pal. Però Borja, instants després, va enviar els punts cap a la llera del Llobregat aprofitant una centrada de Manu Torres.