1a femenina

Pressió sobre l’Atlético

1a divisió femenina. El Barça venç el Sevilla i se situa líder provisional

sevilla 0 barça 2

SEVILLA:Noelia Ramos, Rocío, Lucía (Andrea, 88’), Marta Carrasco, Olga, Jenifer (Ana Franco, 75’), Amparito (Payne, 65’), Karen (Nagore, 65’), Maite, Teresa i Vicky.BARÇA:Paños, María León (Melanie Serrano, 84’), Losada, Marta Torrejón, Alexia (Andonova, 85’), Patri, Aitana Bonmatí (Candela Andújar, 66’), Leila, Duggan, Pereira i Bárbara (Andressa, 73’).GOLS:0-1 (33’) Alexia. 0-2 (56’) Alexia.ÀRBITRE:Cuesta Arribas.T.G.:A les locals Marta Carrasco i Jenifer.

El Barça va fer la feina ahir a Sevilla gràcies a dos gols d’Alexia Putellas, que li van servir per derrotar el Sevilla i situar-se líder provisional, de manera que posa pressió sobre l’Atlético, obligat a vèncer avui al camp del València per no cedir la primera posició a les blaugrana.

El Barça va dominar de manera clara el partit i va monopolitzar les ocasions de gol. Aitana i Vicky Losada ja havien topat amb el pal quan Alexia va fer el primer gol del partit en rematar de cap una bona centrada de Leila. Ja en la segona meitat, la mateixa jugadora molletenca va fer el gol que deixava la victòria encarrilada en aprofitar una altra centrada, aquest cop de Bàrbara. El Barça va tenir ocasions per fer més gols, sobretot una rematada al pal de Mapi León en un córner i una altra acció d’Aitana.

Avui, l’Espanyol

La jornada es completa avui amb cinc partits, entre els quals el de l’Espanyol, que vol continuar escalant amb un triomf davant l’Albacete a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)