2a divisió FEF

El Cornellà passa a la pròrroga

Copa Federació. Els verds passen als vuitens de final després de deixar-se empatar el global en el temps regular i marcar en el desempat

terol 5 (1) cornellà 2 (4)

TEROL:Conesa, Crespo (Jamelli, 60’), Aspas, Mikel, Durán (Cabetas, 45’), Leira, Juanma, Bikoro, Hamza, Sergio Sánchez i Gabi (Mera, 60’).CORNELLÀ:Ramón, Domingo, Ignasi, Roman, Ricard, Ot, Carlos Esteve (Peque, 45’), Gao (Pep Caballé, 55’), Juan, Leo i Héctor Camps (Jaume Pascual, 12’).GOLS:1-0 (2’) Juanma. 2-0 (49’) Mikel. 2-1 (53’) Peque. 3-1 (69’) Sergio Sánchez. 4-1 (85’) Hamza. 4-2 (92’) Pascual. 5-2 (126’) Jamelli.ÀRBITRE:Ferrer Collado.T.G.:al visitant Juan.

La Copa Federació sempre porta partits bojos i marcadors inesperats. Ahir el Terol i el Cornellà en van donar una bona mostra en un xoc que va haver d’anar a la pròrroga per acabar certificant l’accés dels verds als vuitens de final.

El gol de Hamza a cinc minuts del final va igualar el resultat de l’anada i va enviar el partit a la pròrroga. Allà, Jaume Pascual va marcar un gol que va esdevenir clau aprofitant una sèrie de rebots dins l’àrea. Amb el Terol obligat a marcar dos gols, els visitants es van haver de defensar, tot i que finalment només van concedir un gol de Jamelli a les acaballes.