2a divisió FEF

L’enlairament continua

De prestigi. El Cornellà encadena contra el Vila-real B el tercer triomf i s’acosta al quart

CORNELLÀ 2 VILA-REAL B 0

CORNELLÀ:Ramon, Pere, Goldar, Borja (Roman, 27’), Manu Torres, Fall, Agus Medina, Pep Caballé, Eloy Gila (Peque, 91’), Ricard i Esteve (Jaume, 66’).VILA-REAL B:Joan, Andrei, Edu (Rubén, 73’), Roger (Pepe, 29’), Carlos, Ramón, Iván, Lozano, Simón (Mario, 60’), Akale i Villa.GOLS:1-0 (56’) Agus Medina. 2-0 (63’) Eloy Gila.ÀRBITRE:Cid Camacho.T.G.:Als locals Carlos Esteve, Manu Torres i Goldar; i als visitants Simón i Carlos.

El Cornellà ha revifat les últimes setmanes i s’està acostant a dalt a base de bons resultats. El conjunt que entrena Xavi Calm va encadenar contra el Vila-real B la tercera victòria i se situa a només 3 punts de la zona d’ascens. En el primer temps va manar la igualtat i les aproximacions tímides dels dos equips. En el tram final, però, el Cornellà es va animar i Roman va estar a punt d’obrir la llauna just abans del descans. Els gols, en tot cas, van arribar en el segon temps. En el 56’, Agus Medina va obrir la llauna aprofitant una centrada d’Eloy Gila i, set minuts després, el mateix Gila va sentenciar el partit amb el segon gol.