1a femenina

El Madrid CCF, nou obstacle per al Barça

Copa de la Reina. El conjunt madrileny, a qui les blaugrana van superar diumenge passat (7-0), serà el rival en els quarts de final

El Barça de Fran Sánchez ja coneix el següent obstacle que haurà de superar per tal d’anar fent camí en la copa de la Reina, que estrena format aquest any. I després l’Espanyol en la primera eliminatòria, les blaugrana s’hauran de veure les cares amb el Madrid CFF. Així ho va determinar el sorteig dels quarts de final celebrat ahir a la tarda a Las Rozas, en què es va decidir també que el partit es jugaria a Madrid el pròxim 30 de gener.

Curiosament, les blaugrana ja van superar el conjunt madrileny en la darrera jornada de lliga, jugada diumenge passat, per un contundent 7-0, en un duel en què el tècnic culer va fer força rotacions en l’equip.

Pel que fa a les altres tres eliminatòries, l’Atlético es veurà les cares amb l’Athletic; la Real Sociedad s’enfrontarà al Rayo, i el Llevant, al Sevilla.

Sorteig també en la copa RFEF

En una tarda de sortejos, els dos equips catalans vius en la copa RFEF també van conèixer els seus rivals en l’eliminatòria dels vuitens de final de la competició: el Cornellà s’enfrontarà al Poblense mallorquí, que juga actualment en el grup balear de tercera divisió, mentre que el Llagostera ho farà contra el Conquense, rival dels equips catalans a segona divisió B. En aquest cas, l’eliminatòria és a doble partit (anada el 10 de gener; tornada el 24) i tots dos conjunts disputaran a casa el primer partit. Per arribar aquí, la setmana passada els del Baix Llobregat van superar el Terol, i els gironins, la Penya Deportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)