Territorial

Un punt en un duel elèctric

Divisió d’honor juvenil. El Girona marca primer, encaixa dos gols en dos minuts i, després d’empatar, és a temps de tot en un final boig

nàstic 2 girona 2

NÀSTIC:Mario, Cubells, Ferran, Ruiz, Álvaro, Òscar, Álvarez (Iker, 65’), Burgos, Martínez, Bernat i Micó (Pere, 80’).GIRONA:Rubèn, Pablo, Manel, Resta, Víctor (Aleix, 77’), Ivan, Ilyas, Miguel, Tortosa (Ousama, 64’), Piany (Duba, 69’) i Eloi (Muñi, 64’).GOLS:0-1 (31’) Ilyas. 1-1 (52’) Bernat. 2-1 (54’) Martínez. 2-2 (75’) Muñi, de penal.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Ruiz, Bernat i Iker, del Nàstic, i Ivan i Duba, del Girona.T.V.:directa a Bernat, del Nàstic (79’).

El Girona buscava una victòria que fes bo l’empat de la jornada anterior contra el Lleida, però es va acabar enduent un punt d’una visita complicada al camp del Nàstic. El duel va ser intens i ple d’alternances. Els tarragonins van començar pressionant molt i van dificultar el joc dels gironins. A partir del minut 20, els d’Àlex Marsal van anar guanyant control i joc per les bandes. Va arribar el 0-1, en una bona combinació a tres quarts de camp i una passada de Pep Piany dins l’àrea que Ilyas va aprofitar amb un bon xut creuat (31’). Els gironins van tenir més sensació de control fins al descans i també al començament de la segona part, però en qüestió de dos minuts el guió es va capgirar, a partir d’accions de falta. En una de directa, Bernat la va posar a l’escaire, en l’1-1 (52’). I en una de lateral, un local la va despentinar i Martínez la va recollir per batre Rubèn (54’). El Nàstic va tenir el 3-1 a prop en una rematada de xilena (60’), però el Girona es va anar refent. El 2-2 va arribar de penal, per unes mans, transformat per Muñi (75’). El Nàstic va jugar els últims deu minuts amb un jugador menys, per expulsió, i el final va ser esbojarrat. Tot i la inferioritat, els tarragonins van tenir un parell d’ocasions, sobretot en un un contra un que el porter gironí Rubèn va treure bé. I en el temps afegit Ilyas va tenir el 2-3 a prop, amb un xut que es va estavellar a la creueta.