Territorial

Un duel entre vells amics

1a catalana. En la tornada a la lliga, Salamero, amb el Palamós, s’enfronta al seu exequip i el de molts jugadors del degà, el Llagostera B. Avui juguen el Farners, el Girona C i el Lloret

La primera catalana engega motors de nou i ho fa amb l’última jornada de la primera volta. El pas per l’equador de la competició deixarà diversos duels interessants, entre els quals, un retrobament especial entre el Palamós que dirigeix Javi Salamero i el que va ser el seu equip en les últimes temporades, el Llagostera B. El partit es jugarà demà (17 h), i més enllà de Salamero a les files del degà hi haurà noms com Lucas Allende, Tarrenchs i Alexis Sánchez amb un passat recent al club del Gironès. La jornada de demà començarà a les quatre de la tarda amb un duel molt important de la Jonquera a casa contra el San Juan de Montcada, ja que un triomf fronterer permetria posar un bon marge de seguretat respecte al descens. Mitja hora després (16.30 h), el Banyoles buscarà enganxar-se a la zona més alta de la taula, ja que els d’Adam Fontes reben el tercer classificat, un Sabadell Nord que té quatre punts més que els banyolins.

Tarda de futbol

Aquesta tarda ja entraran en joc tres equips de la demarcació. A les quatre serà el torn del Farners, equip que amb Lluís Padrós va reviscolar en el tram final del 2018 i que intentarà mantenir la línia ascendent. El repte de vèncer i sortir del descens no serà fàcil, ja que juguen a casa contra el Vilassar.

El Lloret juga a la mateixa hora (16 h) i també a casa contra un Manlleu sòlid. Els d’Osona fa quatre jornades que no perden, però amb un balanç de tres empats i una victòria.

A les sis de la tarda serà el moment per tornar a veure el líder, el Girona C. Els d’Àxel Vizuete volen tancar una primera volta d’altíssim nivell i per aconseguir-ho hauran de superar a domicili un Sant Cugat perillós com a local.

EL TRET DE SORTIDA

El Farners i el Lloret reben avui rivals d’entitat: el Vilassar i el Manlleu

EL LÍDER

El Girona C tancarà al camp del Sant Cugat una primera volta d’altíssim nivell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)