Territorial

El Farners, amb patiment

1a catalana. Els selvatans van dominar la major part del matx, però tot i tenir ocasions per sentenciar amb el 2-0, van acabar demanant l’hora

farners 2 llagostera b 1

FARNERS:Blanquera, Pau Domínguez (Peracaula, 76’), Abde (Valentí, 76’), Pitu Riart, Fran Pérez (Arnau Alós, 63’), Guillem Cornellà, Riki Solà, Harouna (Litus, 63’), Parcet, Hagi i Gerard Herrera (Massegur, 57’).LLAGOSTERA B:Sebby, Crespo, Mahamadou, Mario, Tapha, Ávila, Abel (Mosif, 60’), Cobos, Gerard Mercader, Oscar i Llorenç (Tamba, 60’).GOLS:1-0 (5’) Guillem Cornellà. 2-0 (55’) Riki Solà. 2-1 (86’) Monsif.ÀRBITRE:Fernández García.T.G.:als locals Abde, Fran Pérez i Parcet; als visitants Crespo i Abel.T.V.:cap.

El Farners es va quedar els tres punts del duel gironí contra el Llagostera B (2-1). El triomf i la bona ratxa –només han perdut un partit en les últimes onze jornades– permeten als de Santa Coloma sortir del perill momentàniament.

Els de Lluís Padrós van començar amb energia i dominant el rival. De fet, Guillem Cornellà va avançar els locals després de caçar una pilota solta dins de l’àrea i fer-la passar entre les cames de diversos rivals (5’). El Farners hauria pogut fer el segon en la primera meitat però va haver d’esperar a l’inici de la segona quan Riki Solà va rematar al primer pal una centrada d’Hagi (55’) –abans el Llagostera B havia tingut una ocasió clara per empatar.

Al final, després que els colomencs desaprofitessin diverses ocasions per sentenciar, Monsif va retallar distàncies (86’) i va posar la por al cos dels selvatans, que van acabar demanant l’hora arran de la insistència visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)