Territorial

El Vilassar li treu el lideratge al Girona C

1a catalana. Un solitari gol a les acaballes del partit va donar els tres punts i el ‘goal-average’ als maresmencs

vilassar 1 girona c 0

VILASSAR DE MAR:Imanol, Varese, Peña, Lobo, Franc Gámiz, Nando, Àlex Gil, Mendo (Granero, 89’), Pompido, Soufi i Ali (Bargalló, 77’).GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas (Puig, 87’), Botxi, Murga, Miki Poveda, Feixas, Toni Rossell, Homet (Uri Santos, 77’), Ferran López, Kike Sánchez (Muritala, 69’) i Venzal.GOLS:1-0 (86’) Bargalló.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:Als locals Nando, Soufi, Pompido i Varese; i al visitant Kike Sánchez.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal Xevi Ramon.

Pas enrere del segon filial del Girona en la cursa per l’ascens a tercera divisió. El seu gran rival, el Vilassar de Mar, es va endur la victòria en un partit molt tàctic que probablement no es recordarà per la seva espectacularitat. En la primera part, cap dels dos equips va tenir ocasions clares, tot i que es veia més ben situat l’equip d’Axel Vizuete. A la represa, els maresmencs van anar creixent i, després d’avisar dues vegades, van marcar el gol de la victòria en una acció que va resoldre amb elegància Bargalló després d’una assistència de Soufi. El Vilassar és el nou líder en solitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)