La Grama paga els seus errors

Efectivitat. L’Hospitalet va tenir l’encert que li va mancar al conjunt colomenc i continua una setmana més al capdamunt de la taula

fund. grama 1 l’hospitalet 3

FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Rojas, Javi Chica (Joel, 85’), Buba, Ñito, Omar (Cristóbal, 52’), Esteve, Canelada (Duarte, 75’), Padilla, Cazorla i Pluvins.L’HOSPITALET:Aliaga, Juste, David Jiménez, Cristian Gómez, Salinas (Miquel Ripoll, 76’), Bruno Vinicius (David Jiménez, 57’), Cristian Alfonso, Diego (Gabriel, 81’), Ton Ripoll, Eudald i Dani Fernández.GOLS:0-1 (16’) Cristian Alfonso. 0-2 (18’) Salinas. 1-2 (36’) Rojas, de penal. 1-3 (69’) David Jiménez.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Omar, Cazorla, Javi Chica i Pluvins; i als visitants Juste i Diego.

L’Hospitalet continua líder després de vèncer una Fundació Grama que va merèixer molta més sort. I és que la diferència en la taula no es va veure plasmada en el joc, però sí que va quedar reflectida en l’efectivitat a les àrees.

Els colomencs, de fet, ja haurien pogut obrir la llauna en una doble ocasió al minut 2, però, quan més estava patint l’Hospi, en dos minuts un error de Texeira i un altre de Rojas van situar el 0-2 en el marcador. Rojas va retallar distàncies de penal (36’), però, tot i tenir ocasions per empatar, la Grama va veure com se li escapava el duel en una falta servida ràpidament per Cristian Gómez que va permetre a Ripoll deixar el gol fet a David Jiménez.