Territorial

El Terrassa exclou els seus veterans pels comentaris masclistes

Territorial. El consell d’administració es va reunir ahir a la nit per retirar de la competició a l’equip màster que va proferir insults contra les jugadores del segon equip femení vallesà

En una reunió que va acabar pels volts de la mitjanit, el Terrassa va decidir excloure de la competició al seu equip de veterans. El consell d’administració va qualificar de “falta molt greu” les desqualificacions per “insults masclistes” del seu equip màster cap a les jugadores del Femení B en el partit contra el Viladecavalls del darrer cap de setmana.

El consell es va reunir amb les parts implicades que van mostrar força discrepàncies. D’una banda, la secció femenina del club va donar validesa a l’acta arbitral en què s’havien recollit insults sexistes dels jugadors veterans mentre escalfaven cap a les jugadores que estaven jugant el partit. “Aneu a la cuina, aneu a fregar, sou unes merdes, sou unes guarres”, va recollir en l’acta arbitral, la col·legiada de l’enfrontament. El delegat de camp va intentar fer fora als veterans d’aquella zona perquè el partit havia quedat aturat i aleshores es va produir una baralla entre els jugadors de l’equip i diverses jugadores i entrenadors de l’equip femení. El partit es va suspendre al minut 75 i tampoc es va poder jugar el xoc dels veterans posteriorment.

El comunicat del club

El Terrassa FC, després d’haver analitzat i parlat amb tots els representats i els responsables dels equips i les àrees implicades en els incidents que van tenir lloc dissabte a l’Estadi Olímpic de Terrassa entre el femení B del Terrassa FC i els Veterans, el Consell d’Administració ha pres la decisió, de conformitat amb el que estableix Reglament de règim intern, de retirar de la competició a l’equip de Veterans del club per considerar que les desqualificacions per insults masclistes són una falta molt greu.

Des del Terrassa FC continuarem treballant avui i sempre d’una forma molt activa i enèrgica per la igualtat. Ens hem compromès a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb un valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació i ho continuarem fent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)