Territorial

El Girona vol fer saltar la banca a Saragossa

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten a les 16 h el tercer classificat amb l’esperança de trencar la mala ratxa per la porta gran

Les baixes estan condicionant molt la temporada del Girona, especialment en aquesta segona volta. De fet, per visitar avui el camp del Saragossa (16 h) Àlex Marsal no disposarà d’Ivan Amoedo, Resta, Sergi Bas, Pablo, Rashid, Ilyas i Muñi, i s’endurà sis jugadors del juvenil B –molts d’ells seran fins i tot titulars–: Unai, Pau Víctor, Nassim, Peña, Aitor i Blanco. Tot i això, i el fet de no estar vivint un bon moment, els d’Àlex Marsal no volen abaixar els braços i avui tenen una oportunitat per aixecar el cap de la millor manera, i és que un bon resultat contra els aragonesos –tercers a un punt de l’Espanyol i empatats amb el Barça– després d’haver sumat només 6 punts dels últims 21, permetria al Girona carregar-se de moral per afrontar l’últim tram de la temporada amb més optimisme. Aconseguir-ho no serà gens fàcil, i és que el Saragossa només ha perdut un partit en tota la temporada –al camp de l’Espanyol (4-1)– i ha sumat 29 punts de 33 possibles com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)